Werken bij

Word jij ook enthousiast om je kennis in te zetten om uitdagende, maatschappelijke vraagstukken op te lossen? Bijvoorbeeld op het terrein van de zorg, mobiliteit of duurzaamheid.  Vind je het interessant om datasets te analyseren op een vraagstuk waar echt iets op het spel staat? Dan is Ynformed wat voor jou!

Allround Data Engineer
lees meer

Wil jij een cruciale rol vervullen bij het ontsluiten van databronnen tot aan de reporting? Vind je het interessant om oplossingen voor onze opdrachtgevers te realiseren en te werken aan onze producten? Dan is Ynformed jouw plek! Dit doe je met jouw (hands-on) ervaring in ETL, datawarehousing, data modelleren en het ontwikkelen van BI-oplossingen binnen een multidisciplinair team van data scientist en inhoudsdeskundigen. Je spreekt en schrijft vloeiend SQL, hebt een HBO/WO-denkniveau en wil net als wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van dataverwerking.

Bij Ynformed krijg je vanaf het begin verantwoordelijkheid en de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. We zijn een jonge club die hard werkt in een informele sfeer, en bouwen met elkaar onze groeiende organisatie verder op. Er is dus veel ruimte voor ondernemerschap. Dit alles doen we vanuit ons kantoor in het centrum van Utrecht. Neem contact op via info@ynformed.nl en leer ons en je nieuwe rol nog beter kennen. Bekijk hier de volledige omschrijving >>

Initiatiefrijke Data Scientist
lees meer

We zijn voortdurend op zoek naar professionals met een datascience-achtergrond. Als je goed kunt programmeren, visualiseren en analyseren dan ben je welkom om nader kennis te maken. Specifiek richten wij ons veel op data mining en machine learning, dus kennis van R, Python of vergelijkbare taal komt goed van pas. Sterke analytische skills zijn een must, kennis van Data Warehousing en Business Intelligence een pré. Onze huidige data scientists hebben veelal Business Analytics of Informatica gestudeerd, maar als jij een andere relevante kwantitatieve studie-achtergrond hebt is dat natuurlijk prima.

In onze huidige werkwijze kom je als data scientist veel in aanraking met onze klanten. Uitkomsten presenteren, adviseren en uitleg geven; je werkt soms zelfs met de klant samen in één team. Sociale skills zijn daarom noodzakelijk. Doordat wij als jonge organisatie snel groeien en ontwikkelen is een initiatiefrijk profiel wenselijk.

Neem contact op via info@ynformed.nl en leer ons en je nieuwe rol nog beter kennen.

Afstudeerders Data Science
lees meer

Bij ons lever je als afstudeerder een implementeerbare oplossing voor één van onze opdrachtgevers.  Als afstudeerder ben je onderdeel van ons team en werk je één op één samen met een van onze projectleiders. Je draait gedurende je afstudeeronderzoek mee in onze organisatie en zo neem je onder andere deel aan onze wekelijkse start-up. Onze ervaring is dat dit een succesformule is: onze afstudeerders behalen excellente resultaten. Afhankelijk van je onderzoek ontvang je bij ons een prima stage- en reiskostenvergoeding.

We zoeken afstudeerders die initiatiefrijk zijn en het interessant vinden om in een team te werken met getalenteerde mensen van diverse achtergronden. Studenten met een universitaire studie in Business Analytics, Informatica, Econometrie, Toegepaste Wiskunde en Nieuwe Media nodigen we in het bijzonder uit om een keer kennis te komen maken. Voor de technische opdrachten zijn sterke analytische skills natuurlijk een vereiste, maar ook sociale skills zijn een must. We proberen jouw opdracht namelijk altijd aan te laten sluiten bij een vraag van een klant. Je zult de klant dus ook regelmatig ontmoeten, en meenemen naar een oplossing.

Wij hebben momenteel de casus Predictive Maintenance Waterpompen voor je klaarliggen. Bekijk hier de volledige omschrijving >> 

 

Afstudeerder (online) Marketing
lees meer

Zoek je een uitdagende afstudeerstage waarin je jezelf professioneel en persoonlijk snel kunt ontwikkelen? Ben je proactief, communicatief en geïnteresseerd in wat data science onze maatschappij kan bieden? Dan ben je bij Ynformed aan het juiste adres, want wij zijn per 1 september op zoek naar een afstudeerder (online) marketing.

Volg je een relevante WO- of Hbo-opleiding, heb je aantoonbare ervaring met (online) marketing en wil je jouw talent met ons delen? Bekijk dan hier de volledige omschrijving >>

Interesse in een van deze vacatures? Neem dan contact op met Anouk

Heb je vragen of wil je kennismaken met Ynformed? Bel ons op +31 (0)30 341 01 10.